Blazno iskreno o sebi

Blazno iskreno o sebi je edinstveni program zate draga ženska,
da ob izzivih v odnosu s svojim partnerjem
najprej pogledaš v svoje srce.

Čas je, da zopet slišiš sebe.

Se kljub partnerjevi podpori v odnosu z njim počutiš prazno in neizpolnjeno?

Si želiš v vajinem odnosu bolj jasno prepoznati in izraziti svoje želje in potrebe?

Bi se rada v svojem objemu počutila bolj varno in sprejeto?

Se sprašuješ, kako v sporih prepoznati skrita sporočila?

Te zanima kako sredi kaosa v sebi ohranjati mir?

Si želiš začutiti sebe, da bi lažje razumela in začutila svojega partnerja?

* * *

Če iščeš odgovore na zgornja vprašanja,
potem je program Blazno iskreno o sebi vsekakor namenjen tebi.

Blazno iskreno o sebi

- Jaz, on in najin odnos -


Draga ženska,

ki se zavedaš, kako dragoceno so tvoji odnosi. Veliko narediš, da v svojem domu ustvariš bolj prijetno vzdušje in na splošno se večino časa razdajaš. Toliko svojega časa, znanja in podpore daješ svojemu možu, otrokom, sorodnikom, prijateljem, tudi v službi si nepogrešljiva, a zadnje čase si želiš, da bi tudi ti prejela več razumevanja in podpore.

A kdo podpira tebe draga?

Predstavljaj si, da si vzameš nekaj časa na teden povsem zase. Ko končno nekdo prisluhne tvojim razmišljanjem in skritim potrebam, ko ti nekdo nameni srčno pozornost za razcvet tvoje duše. Ko nekdo pripravi izjemno vsebino, ki ti je pisana na kožo, in s teboj deli dragocene izkušnje, ki ti pomagajo novo znanje zaživeti v praksi. Ko te nekdo nežno spodbuja in vztrajno podpira, da zavestno hodiš po svoji poti.  

Z veseljem te podprem na tvoji poti k (še) večjemu zavedanju in opolnomočim za več pristnosti v partnerskem odnosu. 

Pripravila sem Program Blazno iskreno o sebi, ki ti prinaša jasnost, zaupanje in pogum ter ti odpira izjemno priložnost za transformacijo v tvojem osebnem življenju in partnerskem odnosu.
Z aktivnim sodelovanjem v edinstvenem programu boš zacvetela vsaj na petih področjih:

  1. Program je zelo usmerjen na praktične rešitve v vsakdanjem življenju – zato končno boš znala prenesti teorijo v prakso!
  2. Rdeča nit programa te vodi v srčno zavedanje sebe – doživela boš izkušnjo delovanja od znotraj navzven!
  3. Z vajami in čuječim pristopom (p)odpira tvojo iskrenost in pristnost – kar te vodi v zavestno doživljanje življenja!
  4. Vabi te, da spoznaš, začutiš in doživiš, kako čudovita si v resnici – postala boš sama sebi najboljša mama in prijateljica!
  5. Ponuja ti dragoceno popotnico, ob kateri lahko oblikuješ partnerski odnos, ki si ga v resnici želiš – končno boš znala ustvariti okoliščine za srečno intimo v dvoje.

Izbira je tvoja. Jaz verjamem, da boš prej ali slej stopila korak naprej in stopničko globlje. Greš raje sama ali v družbi podobno mislečih žensk?

Samo zato ker si superženska, saj skrbiš za toliko tebi dragih oseb in opravljaš veliko stvari hkrati, še ne pomeni, da ti ne potrebuješ (vsaj sem in tja) pomoči, podpore in vodstva. To ne le potrebuješ, to si zaslužiš! 

Imaš občutek, da nisi dovolj (dobra, popolna, opravilna …)? Sporočam ti, da si dovolj takšna kot si. In tudi ko čutiš, da te težki občutki vlečejo navzdol, si dovolj dobra. V tem trenutku daješ to kar zmoreš in kar znaš. Ko se povežeš s svojim srcem, začutiš to resnico. Začutiš, da si dovolj dobra žena, mama in vse ostalo. Z odkrivanjem svojih zaprašenih plasti zaščite, ki te na videz varujejo ves ta čas, pa boš spoznala, da nisi le dovolj dobra, ampak tudi čarobna, dragocena, hvaležna in privlačna ženska.

Zaslužiš si varen prostor zase, draga ženska, kjer so tvoje misli in doživljanja slišana in nekatere tvoje rane pozdravljene.

Program šestih izkustvenih delavnic

Delavnica #1: Za vse sem sama – kaj pa če je to res?
27. 4. do 6. 5. 2020

Skupaj se bomo poglobile v naša pričakovanja in razočaranja, ki jih gojimo in nas pogosto presenetijo v partnerskem odnosu. Ker si želim, da bolje začutiš sebe, te bojo vaje popeljale v raziskovanje doživljanja tvojih odzivov v različnih situacijah. Vodila te bom do spoznanj, kako v vsakdanjih situacijah prepoznaš svoje osebne želje in potrebe ter kaj zares pogrešaš v vajinem odnosu.

Pogumno bomo pogledale v svoje situacije, kdaj se zares počutimo same za vse, in kako lahko podremo same sebe kadar imamo občutek, da se na nikogar zares ne moremo zanesti.

Poleg praktičnih vaj za opazovanje sebe in partnerskega odnosa, te čakajo še tri orodja, s katerimi se naučiš podpreti samo sebe in poskrbeti za svojo moč od znotraj. Vsa tri orodja so fokusirana na vzpostavitev in ohranjanje stika s seboj.

Delavnica #2: Od spora do sporočila
7. 5. do 16. 5. 2020

Tvoje življenje v veliki meri vodi tvoje nezavedno. Pa sploh veš, kako v praksi prepoznaš, kdaj deluješ iz nezavednega? Tvoje nezavedno se povsem nepričakovano in neprestano prebuja še posebej v partnerskem odnosu, ki najbolj odslikava tvoj odnos s starši in odstira tvoje najglobje rane. Partner v tebi prebuja tvoje spomine na bolečine, ki še niso prejele (notranje) pomiritve.

Poglobile se bomo v prepričanja o moških, partnerskem odnosu, zakonu in ločitvi. Predstavila ti bom preprosto orodje za lažje
prepoznavanje, katero od prepričanj je zasidrano v tebi (pa se tega morda niti ne zavedaš).

S treningom in vztrajnostjo se nezavednega lahko osvobodiš. Z vajami in orodji boš postala bolj suverena pri opazovanju in prepoznavanju svojih občutkov, ki prihajajo na površje v različnih situacijah. V sporih boš lažje prepoznala sporočilo zase!

Delavnica #3: Vrtinec čustev
17. 5. do 26. 5. 2020

Ženske smo zaradi narave našega cikla bolj izpostavljene čustvenemu nihanju. Pogosto se – še posebej mamice – znajdemo v čustvenih vrtincih, iz katerih le redko najdemo mirno pot ven. Zelo podrobno se bomo sprehodile  po fazah čustvenega vrtinca, da jih boš v svojih situacijah lažje prepoznala. Razložila ti bom, zakaj se dogajajo takšni močni odzivi, nato pa se bomo poglobile v načine za pomiritev v času vrtinca in po njem. Opremljena z idejami za vrnitev vase,  se boš lažje soočila s kaosom občutkov v napetih situacijah.

Šele ko pomiriš strasti (v primeru boja) ali najdeš stik s seboj (v primeru bega), si pripravljena na pogovor s sabo in s partnerjem.

Prepoznavanje in občutenje občutkov ti omogoča bolj jasno prepoznavanje (in izražanje) svojih potreb, želja in interesov. Ko veš, kaj čutiš, okrepiš jasnost in lažje vzpostaviš bolj ljubečo in umirjeno komunikacijo, ki ne izhaja iz obtoževanje tvojega partnerja (ti si kriv, ti si me prizadel, ti nisi poskrbel za …), ampak te podpira, da s partnerjem deliš svoja doživljanja (jaz se počutim, jaz te prosim, ob tebi doživljam …).

Delavnica #4: Umetnost ravnotežja je ključ do harmonije – kaj pa če oboje nosiš s seboj?
27. 5. do 5. 6. 2020

Trenutno je svet zelo moško orientiran – spodbuja se logično razmišljanje, načrtovanje in (konstantni) napredek, argumentirano komunikacijo, logično sklepanje, motivacija, preračunljivost, hitrost, adrenalin, tekmovalnost, pa tudi miselnost, da sredstvo opravičuje cilj (če naštejem samo nekaj lastnosti). Gre za princip, ki v veliki meri deluje iz uma – logike. Ker je vse to družbeno povsem normalno, se ženska, ki se ozira po globini, največkrat počuti čudno in nerazumljeno.

Ženske se znotraj teh principov včasih težko znajdemo, saj čutimo, da nam moški pristop ne ustreza (več). Marsikatera se znotraj njega dolgo časa počuti čisto dobro, vprašanje pa je, v kolikšni meri neguje svojo ženstvenost kot protiutež moški podjetnosti.

Če logika izhaja iz uma, se občutki sidrajo v srcu. Ko v sebi začutiš izraz srca in ujameš njegovo šepetanje, se odpreš za doživljanje in občutenje sebe, za intuicijo in okrepiš moč povezovanja z drugimi. Ženska v sodelovanju s svojim srcem lažje transformira – občutljivost v pogum, zagrenjenost v radost, vlogo žrtve v notranjo moč, zamerljivost v razumevanje, negotovost v jasnost, kontrolo v zaupanje, neiskrenost v resnico, odvisnost v samostojnost, bolezen v modrost, destruktivno jezo v sočutje in strast, enoličnost v ustvarjalnost.

Pokazala ti bom več različnih poti do srca. Našla boš notranjo pot do harmonije in z zavedanjem sebe boš lažje ohranjala ravnotežje. Zdaj, ko veš, kje najdeš svoje občutke – ne le v glavi ampak tudi v svojem srcu – s partnerjem lažje spregovoriš o sebi in odpreš prosto za čustveno intimnost. Partner pa postopoma prejme večjo jasnost in vedno bolj razume, kaj njegova ženska sploh potrebuje in kako jo lahko osreči. Odprto srce ti daje moč za povezovanje s partnerjem.

Delavnica #5: Kdo (in kje) sem jaz znotraj partnerskega odnosa?
6. 6. do 15. 6. 2020

V stiku s seboj boš lažje našla tiste odgovore, ki si jih do sedaj iskala izven sebe. Pot se ti bo na začetku zdela kaotična, a vedela boš, da si na pravi poti do resnice. Dolgo časa si imela vrata do svojega srca zaprta ali malo priprta, zato je iskrena ljubezen le redko našla pravo mesto.

Ob zaključku programa Blazno iskreno o sebi imaš dovolj znanja in uvidov (o svojih željah, potrebah, pričakovanjih, notranji moči), da lažje prepoznaš, kdo si kot ženska. Tako lažje ustvariš nove navade zase, za vajin odnos in zažariš od znotraj navzven.

Skupaj si bomo pogledale, katere navade, razvade in zunanji motilci te ovirajo v doživljanju notranje harmonije. Spregovorile bomo o različnih možnostih podpore, da boš v vsakem trenutku vedela, na koga – poleg sebe – se še lahko zaneseš.

Zdaj je čas, da znanje (in teorijo) preneseš v prakso – v tvoje življenje. Našla boš odgovore, kako dnevno poskrbeti zase. Z novimi orodji in vizualizacijami te bom podprla za harmonijo v sebi in svež pogled na partnerski odnos.

BONUS delavnica #6: Stili komunikacije – se zavedaš, na kakšen način razmišljaš?
16. 6. do 26. 6.

Ko sem ob študiju grafologije spoznala zelo preprosto razlago različnih miselnih procesov, se mi je življenje obrnilo na glavo – v pozitivno smer seveda. Čeprav sem o medosebnih odnosih vedela že marsikaj, je grafološki vpogled na različne stile komuniciranja moje razumevanje odnosov z najbližjimi postavila v povsem novo perspektivo.

Ob fotografiji tvoje pisave ti bom povedala, kateri stil komuniciranja prevladuje pri tebi (naučila se boš tudi, kako prepoznati stil svojega partnerja). S konkretnimi primeri bom razložila bom 4 glavne miselne procese, ob katerih boš spoznala razlike in dinamiko med različnimi tipi ljudmi ter ugotovila, kako različni miselni procesi bistveno vplivajo na naše izražanje in komunikacijo v vsakdanjem življenju ter razkrivajo pestro dinamiko medosebnih odnosov.

To je moje darilo tebi. Izjemno praktično, z veliko spoznanji in aha momenti ter zelo uporabno (v partnerskem odnosu in v drugih odnosih).
Lažje boš razumela, zakaj se z nekom lažje razumeš, zakaj imaš pri nekomu občutek, da te sploh ne sliši / posluša (ko se z njim sicer pogovarjaš), zakaj so nekateri na miselnem področju tako zelo počasni (a nič manj učinkoviti) in zakaj lažje rešuješ konflikte s tistimi, ki imajo miselne procese podobne tvojim.

Iskreno dobrodošla, da skupaj z mano odkriješ jasnost o tem,
kdo si in kaj si želiš v svojem partnerskem odnosu,
in to jasnost vpelješ v svoje življenje! 

Se sprašuješ, kaj narediti s svojimi senčnimi stranmi?

Resnica je, da ko večinoma ne dovoliš (neprijetnim) občutkom, da bi sploh zagledali žarek sonca, zato zapreš en del sebe kot bi se zaprla v temno kletko. Vsi občutki nemoči, čisto vsi boleči občutki so v tebi zato, ker si želijo biti slišani in si želijo tvojo pozornost. Čeprav npr. strahu in žalosti nerada pogledaš v oči, ravno notranji pogled vase odstre čudežne vire miru in sreče. Vodim te, da skozi svoje bolečine in napake najdeš pot k sebi. Čeprav te bolečina v tebi precej odbija, da bi jo sploh pogledala, kaj šele zacelila, se na koncu izkaže, da v sebi skriva čudovito darilo. Pokaže ti pot, kako najti vsa darila, ki čakajo v temi.

Program sem zastavila večplastno, kar poglobi tvoja izkustva in te odpre za pristno doživljanje sebe.

Vseh šest sklopov programa vključuje znanje in orodja za krepitev mentalnih higiene, raziskovanje čustvenega področja ter orodja za notranje vodstvo in celjenje spominov na boleče izkušnje. Vse to pa pomembno vpliva na tvoje fizično telo  in dobro počutje.

Program je bolj kot teoretičnemu učenju namenjen izkustvenemu doživetju in učenju skozi osebne primere. Zasnovala sem ga kot dolgoročno podporo tebi, da z novim znanjem, svežimi izkušnjami in učinkovitimi orodji zmoreš iti bolj zavestno in sočutno skozi različne življenjske situacije.

S teboj delim znanje, ki tebi daje moč, pogum in modrost, s katerimi se boš lažje znašla v kaosu tega časa. Vodim te po poti povezovanja s seboj, tudi s tistimi deli tebe, ki so bili vedno nekoliko na strani, malo pozabljeni ali nikoli ni bilo časa za njih. Nagovarjam te, da bodi prioriteta svojega življenja ti sama in kvaliteta tvojih odnosov bo magično povečana.

Program Blazno iskreno o sebi je program zate draga ženska, da 
prebudiš sebe ob svojem partnerju, 
da se vrneš v svoje globine
in začutiš svoje srce.

Čas je, da zopet slišiš sebe. 

Prednosti in dodatne kvalitete programa:

ü  Sem človek prakse, zato je celoten program izkustveno naravnan in pripravljen za praktično uporabo v tvojem življenju.

ü  Skupina je majhna, zato je pristop veliko bolj oseben. Držim ti varen prostor za izražanje sebe in deljenje svojih razmišljanj. 

ü  Vsebina programa je usmerjena na tvoj partnerski odnos, prejmeš pa bogato znanje za vse odnose.

ü  Usmerjenost na sodobne pristope zavestnega partnerstva in starševstva, vključno s čuječnostjo in negovanjem tvojega notranjega vira.

ü  Online izvedba, zato lahko spremljaš vsebine v svojem ritmu. Nekaj vsebin bo potekalo v živo preko ZOOMa, vsi video posnetki in ostalo gradivo pa bo na voljo v zaprti FB zaprti.

ü  Bonus: 
Kot dodatno podporo za lažje sporazumevanje s partnerjem bom zate pripravila online srečanje v živo, kjer bom z grafološkega vidika analizirala in pojasnila tvoj (oz. vajin) stil komunikacije.

Več o programu si lahko prebereš v prispevkih, ki sem jih pripravila zate:

Za vse sem sama – kaj pa če je to res? 

Kaj te lahko razočaranja naučijo o tebi?

Od razočaranja do sporočila

Zakaj imamo porušen temelj – stik s sabo?

Tvoji občutki štejejo, tvoje želje so pomembne

Tvoj partner ni odgovoren za tvojo srečo – sreča je v tvojih rokah

Veliko svojih potreb in želja lahko uresničiš sama

Če želiš jasnost o partnerskem odnosu in rešitve zanj, 
najprej spoznaj sebe in svoje srce.

Program ni primeren za zate, če:

  • v partnerskem odnosu doživljaš veliko krivic in čutiš globok razkorak med vama ter v odnosu ni želje po spoštovanju (v primeru večjih težav v partnerskem odnosu priporočam individualno svetovanje oz. terapevtsko pomoč),
  • se ne počutiš preveč varno v tem svetu,
  • vidiš edino rešitev za probleme v spreminjanju svojega partnerja,
  • verjameš, da so tvoji nezavednih procesi popolnoma urejeni in pod kontrolo. 
  • se niso pripravljene spremeniti in na sebe pogledati z različnih zornih kotov.

Pogoj za pristop k programu je aktivno sodelovanje v brezplačni delavnici “Pristna komunikacija”, saj v njej spoznaš temelj odličnega partnerskega odnosa ter zavestne kreacije svojega življenja. V brezplačni delavnici te čaka bogato znanje o spoštljivi in pristni komunikaciji. Za več informacij mi piši na ana@mojtrenutek.si.

Program Blazno iskreno o sebi ni svetovanje za pare, niti ni program za partnersko rast. Čeprav program transformativno vpliva na tvoje zavedanje in te podpira pri osebni rasti, pa program ne nadomešča terapevtskega dela.

Online program Blazno iskreno o sebi prejmeš za 249 eur.

* * *

Kako poteka online program?
Online program poteka v živo v obliki rednih srečanj preko ZOOMa. Video je nato (razčlenjen po sklopih in vajah) naložen v FB zaprto skupino, našla jih boš v razdelku Razdelki (Units). 
Načrtovani 3 urni program vsakega modula bom predstavila v več sklopih in ne vse naenkrat. Vso vsebino boš prejela v zaprto FB skupino, kjer boš obveščena tudi o terminih srečanj v živo (točni dnevi in ure bojo znani za vsak modul vnaprej). Vsebina bo v FB skupino dodana postopoma, da bo preglednost večja. Če želiš več informacij glede časovne izvedbe, mi prosim piši na ana@mojtrenutek.si.
Online program traja 2 meseca, saj si za vsako tematski sklop vzamemo 14 dni časa. Pri opisu modulov zgoraj najdeš točne termine.

Kaj je prednost online programa?
Prednost je predvsem ta, da lahko ogled programa prilagodiš svojemu urniku in ti ni potrebno odhajati od doma. Vsebino lahko spremljaš spotoma med opravki, je pa zaradi interaktivne vsebine priporočljivo, če si rezerviraš čas brez opravkov.

Kako se prijaviš?
Prijaviš se preko spletne trgovine na www.mojtrenutek.si. Izbereš izbrani program, ga dodaš v košarico in oddaš naročilo. Na e-mail dobiš podatke za plačilo preko TRR, po prejetem plačilu pa ti pošljem račun. 

Vrednost programa
Za minimalno 15 ur rednega programa za poglobljeno delo na sebi in bonus delavnico o komunikacijskih stilih (dodatni 2 uri in hitri pregled pisave), vključno z najmanj 30 učinkovitimi vajami, orodji in vizualizacijami – s katerimi boš končno znala prenesti vso zbrano teorijo v prakso – boš odštela 249 eur, s predčasno prijavo do 20. 4. 2020 pa le 149 eur.
Za študentke in brezposelne (potrebno je potrdilo ZRSZ) je cena do 20. 4. 2020 znižana na 129 eur, po tem datumu pa 229 eur. Piši mi na ana@mojtrenutek.si, da ti pošljem kodo za popust, ki jo vneseš pri naročilu na spletni strani www.mojtrenutek.si.

Kdaj se prične online program?
Pričetek online programa je 27. 4. 2020. Vsak vsebinski sklop bo potekal 14 dni. Online srečanja v živo (ZOOM) bojo potekala med tednom v dopoldanskih in popoldansko večernih urah. 

P.S.: Prej ali slej te bo življenje pripeljalo do tega, da odpreš oči za svoje senčne plati. In življenja takrat ne bo zanimalo, ali si ti na to že pripravljena ali ne.
Ne glede na to koliko časa si zatiskamo oči in kreativno utišamo vsak glas po morebitni spremembe sebe, za vsakega je enkrat splet okoliščin in doza stresa prevelika. Če ne prej, smo vsaj takrat pripravljeni pogledati vase.
Ti pa lahko v tem trenutku izbereš težjo ali lažjo pot. Zase lahko zdaj izbereš več jasnosti, vzameš priložnost za poglobljeno osebno rast in bolje izkusiš, kdo v resnici si.
Zavedaj se, da je naložba vase in znanje o medosebnih odnosi vedno poplačano.

Bi si podarila takšno darilo?