Blazno iskreno o sebi – online program

149,00 

Blazno iskreno o sebi je edinstveni program zate draga ženska,
da ob izzivih v odnosu s svojim partnerjem
najprej pogledaš v svoje srce.

Program Blazno iskreno o sebi ti prinaša jasnost, zavedanje, zaupanje in pogum ter priložnost za transformacijo v svojem osebnem in partnerskem življenju.
Edinstven program za občutenje sebe in pridobitev jasnosti te podpira vsaj na petih področjih:

  1. Zelo je usmerjen na praktične rešitve v vsakdanjem življenju.
  2. Rdeča nit programa te vodi v srčno zavedanje sebe.
  3. Z vajami in čuječim pristopom (p)odpira tvojo iskrenost in pristnost.
  4. Vabi te, da spoznaš, začutiš in doživiš, kako čudovita si v resnici.
  5. Ponuja ti dragoceno popotnico, ob kateri lahko oblikuješ partnerski odnos, ki si ga v resnici želiš.

Pričetek online programa je 27. 4 2020 in zaključi 26. 6. 2020.
Vsak vsebinski sklop bo potekal 10 dni. Online srečanja v živo (ZOOM) bojo potekala med tednom v dopoldanskih in popoldansko večernih urah.
Online program poteka v živo v obliki rednih srečanj preko ZOOMa. Video je nato (razčlenjen po sklopih in vajah) naložen v FB zaprto skupino, našla jih boš v razdelku Razdelki (Units).
Online program traja 2 meseca, saj si za vsako tematski sklop vzamemo 10 dni časa. Pri opisu modulov zgoraj najdeš točne termine.

Takoj po plačilu programa prejmeš dostop do FB skupine Blazno iskreno o sebi, kjer bom pred pričetkom programa s teboj že delila nekaj nasvetov zate in vajin odnos!

Vse o programu si preberi tukaj.

Ni na zalogi

Opis

Program Blazno iskreno o sebi ni svetovanje za pare, niti ni program za partnersko rast. Čeprav program transformativno vpliva na tvoje zavedanje in te podpira pri osebni rasti, pa program ne nadomešča terapevtskega dela.

Program Blazno iskreno o sebi je program zate draga ženska, da se – preden se pričneš resno ukvarjati s partnerskim odnosom – vrneš v svoje globine in začutiš svoje srce. Čas je, da zopet slišiš sebe.

Prednosti programa:

ü  Sem človek prakse, zato je celoten program izkustveno naravnan in pripravljen za praktično uporabo v tvojem življenju.

ü Skupina bo manjša, zato bo pristop veliko bolj oseben in boš lahko odnesla boš več kot v večjih skupinah.

ü Vsebina programa je usmerjena na tvoj partnerski odnos, prejmeš pa bogato znanje za vse odnose.

ü Usmerjenost na sodobne pristope zavestnega partnerstva in starševstva, vključno s čuječnostjo in negovanjem tvojega notranjega vira.

ü Online izvedba, zato lahko spremljaš vsebine v svojem ritmu. Večina vsebin bo potekala v živo preko ZOOMa, video posnetki pa bojo na voljo v FB zaprti skupini.

ü Bonus:
Kot dodatno podporo za lažje sporazumevanje s partnerjem bom zate pripravila online srečanje v živo, kjer bom z grafološkega vidika analizirala in pojasnila tvoj (in vajin) stil komunikacije.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Blazno iskreno o sebi – online program”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja