Zimske iskrice – Dopolnjen ustvarjalni komplet

29,00 

Verjamem, da nam življenje polepšajo drobne, preproste stvari. Povabim te, da s karticami Zimske iskrice prebudiš svojo strast do malih doživetij z velikim pomenom tudi ti. Mošnjiček vsebuje komplet 55 kartic z izvirnimi idejami za bolj povezano in umirjeno preživete decembrske dni. Dopolnjen ustvarjalni komplet vsebuje kartice Zimske iskrice, lesene ščipalke, volneno vrvico, številke za označevanje dni v času adventa, majhen bombažen mošnjiček ter dekorativen lepilni trak. Na vsaki kartici je zapisana aktivnost (naloga, izziv), ki jo v skupinskem duhu uresničijo vsi družinski člani. Prijetno preživljanje skupnega časa v dom prinaša čarobno zimsko razpoloženje. Kartice lahko uporabiš kot družinski adventni koledar ali po svojem navdihu v (pred)prazničnih dneh ob koncu leta.

Opis

Za družine, ki želijo ustvariti čudovit adventni koledar,  sem pripravila dopolnjen ustvarjalni komplet kartic Zimske iskrice, ki poleg družinskih kartic z aktivnostmi vključuje še:

  • 24 lesenih ščipalk,
  • 10 metrov slovenske ekološke preje (na fotografiji so prikazane tri različne barve preje, pri tvojem naročilu bom naključno izbrala eno barvo),
  • 24 številk za označevanje dni v adventnem času,
  • dodaten bombažen mošnjiček, kamor lahko skrijete majhno presenečenje oz. darilo za družinske člane in
  • dekorativen lepilni trak (na fotografiji je prikazanih 6 različnih barv, pri tvojem naročilu bom naključno izbrala eno izmed barv).

Nekaj idej za postavitev adventnega koledarja s priloženim materialom najdeš med fotografijami izdelka ter na Facebook strani Moj trenutek.

Zimske iskrice v sebi skrivajo polno paleto odtenkov družinske povezanosti in harmonije. Kartice spodbujajo redne priložnosti, da družina preživi nekaj časa skupaj – kot družina. Skupne aktivnosti družino povežejo in ustvarjajo varno skupnost. Aktivnosti Zimskih iskric družinske člane spodbujajo, da se spoznajo na malce drugačen način. Spodbujajo jih k skupni igri in ustvarjalnosti, pa tudi k spoštljivi komunikaciji in priložnost za nežen dotik drug drugega. Zimske iskrice nas spomnijo, kako zelo je pomembna sproščenost in zabava v našem življenju, tudi v družini! Ponujajo tudi priložnost, da družina ustvari lastne šale in zabavna doživetja. To so trenutki, ki se jih spomnimo po mnogo letih. Trenutki, o katerih radi pripovedujemo in nas radostijo. Zimske iskrice odpirajo pot do spontanosti in želje za pogovor. Igra in medsebojna povezanost odpira srce vsakega družinskega člana, da lažje izrazi svoja pričakovanja in svoje želje. Starši bojo na novo odkrili otrokov notranji svet, otroci pa bodo spoznali notranji svet njihovih staršev.

Posebnost kartic Zimske iskrice je priložnost, da vsaka družina izbere aktivnosti čisto po svoji meri. Namesto katere od predlaganih aktivnosti lahko na priložene prazne kartice napišete kakšno aktivnost po vašem predlogu. Komplet kartic je zasnovan dolgoročno, saj lahko vsako leto z vedno drugačno izbiro aktivnosti kot družina ustvarite povsem nova doživetja.

Zimske iskrice so čudovito darilo za vsako družino, saj nudijo igro, skupni čas in nova doživetja. Povabim vas, da vložite (vaš družinski) čas v igro in sproščene trenutke in krepite medsebojne odnose. Spremembe niso nujno opazne takoj. Dolgoročno pa se čarobnost povezanosti družinskih članov sešteva.

Dodatne informacije:
 Komplet vsebuje 50 kartic s predlaganimi aktivnostmi ter 5 praznih kartic za lastne predloge.
 Ilustracije so avtorsko delo Mateje Pivk.
 Grafično podobo celotnega izdelka je pripravila Anita Kompare.
 Kartice in krogci s številkami so tiskani v Sloveniji.
 Kartice so velike 9,5 x 9,5 cm, tiskane na 350 gramskem papirju.
 Mošnjički so narejeni iz organskega bombaža.
 Vrvica je narejena iz slovenske ekološke volne (Soven).

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimske iskrice – Dopolnjen ustvarjalni komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja