Zimske iskrice – Enostaven komplet

24,00 

Družinske kartice z aktivnostmi so navdih in želja po bolj umirjenih, igrivih in povezanih družinskih trenutkih. Mošnjiček vsebuje komplet 55 kartic z izvirnimi idejami za družinsko druženje v jesensko in zimskem času. Na vsaki kartici je zapisana po ena aktivnost (naloga, izziv), ki jo v skupinskem duhu uresničijo vsi družinski člani. Primerne so za popestritev družinskih popoldanskih uric ali vikendov ter za pripravo družinskega adventnega koledarja.

Komplet kartic vsebuje zelo raznolike aktivnosti. Nekatere so tipično praznične in božične, nekatere so bolj čuječe in negujejo občutek povezanosti. Nekatere so bolj gibalne in igrive, nekaj aktivnosti je ustvarjalne narave. Komplet vsebuje tudi aktivnosti za skupni čas v naravi, za zabavosprostitev in pogovor. Aktivnosti vključujejo simboliko zimskega časaglasbo in plesobujanje spominov in pripovedovanje zgodb. Vsaka aktivnost ustvari novo mini družinsko doživetje.

Za družine, ki želijo hitro ustvariti preprost adventni koledar, sem pripravila enostaven komplet, ki vključuje:

  • Komplet družinskih kartic Zimske iskrice,
  • dekorativen lepilni trak (na fotografiji je prikazanih 6 različnih barv, pri tvojem naročilu bom naključno izbrala eno izmed barv) ter
  • dodaten bombažen mošnjiček, kamor lahko skrijete majhno presenečenje oz. darilo za družinske člane.

Z dekorativnim lepilnim trakom, ki se barvno ujema z ilustracijami Zimskih iskric, kartice prilepiš na steno, omaro, vrata ali drugo površino v svojem stanovanju. Iz kartic lahko sestaviš tudi kakšno obliko, na primer obliko smreke. Nekaj idej za postavitev adventnega koledarja s priloženim materialom najdeš med fotografijami izdelka ter na Facebook strani Moj trenutek.

Opis

Zimske iskrice v sebi skrivajo polno paleto odtenkov družinske povezanosti in harmonije. Kartice spodbujajo redne priložnosti, da družina preživi nekaj časa skupaj – kot družina. Skupne aktivnosti družino povežejo in ustvarjajo varno skupnost. Aktivnosti Zimskih iskric družinske člane spodbujajo, da se spoznajo na malce drugačen način. Spodbujajo jih k skupni igri in ustvarjalnosti, pa tudi k spoštljivi komunikaciji in priložnost za nežen dotik drug drugega. Zimske iskrice nas spomnijo, kako zelo je pomembna sproščenost in zabava v našem življenju, tudi v družini! Ponujajo tudi priložnost, da družina ustvari lastne šale in zabavna doživetja. To so trenutki, ki se jih spomnimo po mnogo letih. Trenutki, o katerih radi pripovedujemo in nas radostijo. Zimske iskrice odpirajo pot do spontanosti in želje za pogovor. Igra in medsebojna povezanost odpira srce vsakega družinskega člana, da lažje izrazi svoja pričakovanja in svoje želje. Starši bojo na novo odkrili otrokov notranji svet, otroci pa bodo spoznali notranji svet njihovih staršev.

Posebnost kartic Zimske iskrice je priložnost, da vsaka družina izbere aktivnosti čisto po svoji meri. Namesto katere od predlaganih aktivnosti lahko na priložene prazne kartice napišete kakšno aktivnost po vašem predlogu. Komplet kartic je zasnovan dolgoročno, saj lahko vsako leto z vedno drugačno izbiro aktivnosti kot družina ustvarite povsem nova doživetja.

Zimske iskrice so čudovito darilo za vsako družino, saj nudijo igro, skupni čas in nova doživetja. Povabim vas, da vložite (vaš družinski) čas v igro in sproščene trenutke in krepite medsebojne odnose. Spremembe niso nujno opazne takoj. Dolgoročno pa se čarobnost povezanosti družinskih članov sešteva.

Dodatne informacije:
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Komplet vsebuje 50 kartic s predlaganimi aktivnostmi ter 5 praznih kartic za lastne predloge.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Primerne so za otroke od 2 do 12 let, a z malo domišljije in pomoči lahko sodelujejo tudi mlajši otroci.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Ilustracije so avtorsko delo Mateje Pivk.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Grafično podobo celotnega izdelka je pripravila Anita Kompare.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Kartice in krogci s številkami so tiskane v Sloveniji.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Kartice so velike 9,5 x 9,5 cm, tiskane na 350 gramskem papirju.
[icon name=”asterisk” class=”” unprefixed_class=””] Mošnjički so narejeni iz organskega bombaža.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zimske iskrice – Enostaven komplet”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja