Kompas vajinih užitkov in doživetij

Sem Ana in zate ustvarjam čudovite priložnosti za pristne trenutke. Vedno znova se z navdušenjem posvečam bolj ljubečim, harmoničnim, osrečujočim in povezanim medsebojnim odnosom. Mislim, da smo kot družba prišli v obdobje, ko pogosto preživetje samo zase ni več naša glavna življenjska naloga ali celo edini cilj. Veliko bolj kot generacija pred nami se posvečamo stvarem, ki nas izpopolnjujejo in uresničujejo. Imamo veliko več priložnosti za hobije, izražanje in kreativne podvige tako na osebnem kot na poslovnem področju. Čeprav so bili ob bolj preprostih pogojih ljudje v sebi morda bolj srečni kot smo mi danes, pa imamo danes v resnici veliko več možnosti, da počnemo, kar nas osrečuje. Upam, da se tudi ti zavedaš teh dragocenih okoliščin v tvojem življenju.

Morda se ti zdi moja ideja o ljubečem družinskem vzdušju in srčnem partnerskem odnosu (malo) iluzorna. A hkrati v sebi čutiš, da si želiš ravno to! Poišči načine, da uresničiš svojo najglobljo željo – ljubiti in biti ljubljen. Moj moto je: “Z majhnimi koraki lahko uresničiš tudi velike ideje!”.

Sreča je večja, če jo deliš. Zato sem zate pripravila čudovito orodje, ki te na zabaven in pregleden način usmerja do več užitkov in doživetij v tvojem življenju in partnerskem odnosu.

  • Moja želja je, da s partnerjem stopita v leto 2021 skupaj – pripravljena in povezana, zato s teboj z veseljem delim preverjene in učinkovite načine, kako nastaviti kompas za več ljubezni v vajinem odnosu.
  • Seveda lahko kompas za več užitkov in doživetij v vajinem partnerskem odnosu nastaviš kadarkoli v letu oz. kadarkoli začutiš, da si želiš v odnosu več jasnosti, strasti, veselja in skupnih korakov.

Izpolni spodnji obrazec in Kompas vajinih užitkov in doživetij te bo pričakal v tvojem e-nabiralniku. Kompas uporabi takrat in na takšen način, da bo v tvoje življenje prinesel največ učinka. Morda boš takoj odgovoril/a na zastavljena vprašanje, morda bosta s partnerjem ujela mimogrede in čisto sproščeno dorekla podrobnosti za preživljanje vajinega skupnega časa, morda pa te kompas zopet pokliče malo kasneje.

Če želiš prejemati spodbudne in učinkovite nasvete za pristne odnose in osrečujoče partnersko in družinsko življenje, spremljaj Moj trenutek na FB ali IG profilu.

Zelo se veselim tudi tvojih povratnih informacij o Kompasu vajinih užitkov in doživetij. Kater del kompasa ti je bil najbolj všeč? Ob katerem vprašanju si se najbolj zamislil/a? Katera beseda te je spodbudila v akcijo?
Svoje vtise sporoči na ana@mojtrenutek.si ali preko zasebnega sporočila oz. s komentarjem na FB ali IG.

Za dostop do kompasa se prosim prijavi

Kompas vajinih užitkov in doživetij boš ob prijavi prejel/a na svoj elektronski naslov.