O meni

Živijo! Moje ime je Ana.

Moja strast so pristni trenutki, ki me napolnijo z notranjim žarom, občutkom hvaležnosti in obilico energije. Rada si vzamem čas za čarobnost trenutka. Odložim telefon. Opazujem. Prisluhnem. Zadiham. Čutim naravo, ki me obdaja. Občutim objem ljubečih rok. Pozabim na čas ob pogovoru z najbližjimi in drugimi prijetnimi sogovorniki. Majhni trenutki radosti so tisti, ki dajo mojemu življenju pravo vrednost in pomen.

Pod okriljem spletne strani Moj trenutek ustvarjam unikatne izdelke, ki v vsakdanjem življenju nudijo številne priložnosti za čudovita osebna doživetja in čarobne medsebojne trenutke. Kljub številnim obveznostim in naglici sodobnega življenja si želim, da si vsak dan znova vzamem(o) več kvalitetnega časa zase, svojo družino in prijatelje.

Uživam v preprostih stvareh

Verjamem, da nam življenje polepšajo drobne, preproste stvari. Povabim te, da prebudiš svojo strast do malih doživetij z velikim pomenom tudi ti. V mojem življenju štejejo tisti trenutki, ki se zapišejo v srce in telo, in jih je z besedami težko opisati. Trenutki, ko si dovolim občutiti lepoto življenja.

Štejejo trenutki, ko čas preživimo skupaj.
Štejejo trenutki, ki jih preživim z naravo.
Štejejo trenutki, ko začutim svoje telo.
Štejejo trenutki, ko si podamo roke.
Štejejo trenutki, ko slišim tišino.
Štejejo trenutki, ko začutim mir.
Štejejo trenutki, ko se predam navdihu ustvarjalnosti.
Štejejo trenutki, ko zapustim svojo cono udobja.
Štejejo trenutki, ko ob sogovorniku dobim navdih.
Štejejo trenutki, ko čutim svoj dih.
Štejejo trenutki, ko se odrečem svoji razvadi.
Štejejo trenutki, ko umirim svoj um.
Štejejo trenutki, ko z navdušenjem opravljam svoje delo.
Štejejo trenutki, ko zaplešem svoj ples.
Štejejo trenutki, ko sem prisotna.
Štejejo trenutki, ko čutim svojo ustvarjalno energijo.
Štejejo trenutki, ki jemljejo dih.

Moja zgodba

Z rojstvom svojih dveh otrok, Timoteja in Anastazije, sem se prerodila tudi jaz. Oba poroda sta me dodobra pretresla in me vodila do novih dilem o življenju, o vprašanjih »Kdo sem?« in »Kaj lahko v  svojem življenju prispevam za dobro vseh?«. Oba otroka sta z odraščanjem v meni zasejala seme nove ženske. Ženske, ki črpa iz svojih korenin, a se hkrati odpira za nove (pre)izkušnje. Prevetrila sem svoje vrednote in v življenje vključila tiste, ki me polnijo od znotraj. Stik z naravo in potovanja ohranjajo veličastno prvo mesto, saj me prepojijo z ustvarjalno energijo in občutkom povezanosti s sabo in z bližnjimi. Ponovno sem obudila svojo strast do branja literature o vzgoji in izobraževanju ter osebni rasti. Kot grafologinja se želim podati na novo pot, v smer iskanja talentov in potencialov mladih duš, ki jih razkrije posameznikova pisava. Še pred kratkim sem iskala zavetje in varnost pod okriljem nekoga drugega, a notranji žar me navdihuje za samostojnost in povsem nove izzive. Urim se v potrpežljivosti, hvaležnosti in času zame. Nekaj povsem novega je spoznanje, da slišim svoj notranji glas in lahko zaupam svoji intuiciji. Daleč največ pa mi zopet pomeni, ko v sebi začutim »ta filing«, občutek za katerega je vredno živeti, ki me polni z energijo, predvsem pa ko čutim mir in zadovoljstvo v sebi.