Posted on Leave a comment

Prav (p)osebno darilo za Valentinovo ali obletnico

Romantično osvajanje je med bolj vzvišenimi načini zapeljevanja. Je kot magnet, ki v vaju prebudi in poteši željo po medsebojnemu občudovanju, ohranjanju strasti in pristni intimnosti. Poželenje se torej ne skriva le med rjuhami, ampak tudi v novih doživetjih, v romantičnem osvajanju en drugega in v drobnih ljubeznivih pozornostih. 

Ko moški že osvoji svojo izbranko, lahko pozabi, da si ona osvajanja še vedno želi. Večini žensk romantika ne le prija, ampak tudi pomaga ohraniti stik s svojo nežnostjo in ženstvenostjo. Daje ji občutek, da jo njen moški spoštuje, obožuje in razume. Z drobnimi pozornostmi in ljubečimi dotiki ji sporoča, da je zanj nekaj posebnega in s tem v njej prebuja strast.

Tudi moški si pogosto izbori pozornost svoje izbranke, pri čemer pa se lahko njegove želje po romantiki precej razlikujejo. Ko ženska svojemu partnerju ustreže, upošteva njegove želje, ga pohvali in preseneti ter se z njim ljubi, v njem prebudi podobne občutke zadovoljstva in naklonjenosti, kot jih romantika vzbudi v njej.

Dragi moški, če želiš osrečiti svojo drago in skupaj z njo zapeljati vajin odnos do več intime in veselja, ti bo knjiga Ujeti trenutki v veliko pomoč. Svojo drago lahko presenetiš s knjigo samo, še posebej pa ti bojo prišle prav ideje, kako z majhnimi pozornostmi ustvariti prijetno in intimno vzdušje ali kako na preprost način očarati žensko na vajinem zmenku.

Draga ženska, če si želiš vajin odnos popestriti ali poglobiti, te/vaju v knjigi za pare Ujeti trenutki čaka res veliko idej za čudovite skupne trenutke, hkrati pa lahko svoje utrinke po želji tudi zapišeta in mimogrede ustvarita knjigo vajinih spominov.

Posebna in unikatna knjiga za pare: Ujeti trenutki – dnevnik vajinih doživetij

Prazne strani dnevnika doživetij vaju vabijo, da skupaj napišeta svojo prvo knjigo – knjigo nepozabnih spominov na nore dogodivščine, čutna razvajanja in vajine najbolj pristne trenutke v dvoje.

Ponuja vama številne ideje za popestritev skupnega prostega časa in pester nabor predlogov tudi za bolj igrive zmenke. Ob uresničevanju predlaganih izzivov se bosta nedvomno zabavala in zbrala pogum, da kdaj pa kdaj poizkusita tudi kaj novega. Najverjetneje bosta spremenila tudi pogled na pomen zmenkov v vajinem odnosu in se predvsem na novo zaljubila. 

Tako ujeti trenutki vaju bodo vedno znova spominjali, da se sreča skriva v majhnih stvareh. Skupna doživetja, nežne pozornosti in ljubeča naklonjenost se medsebojno seštevajo ter v vajin odnos prinašajo mogočne spremembe: poglobljeno medsebojno zaupanje, stalno privlačnost in rahločutno povezanost vajinih src.

Ujemita vajine skupne trenutke v dnevnik pred vama
ter zapišita svojo unikatno zgodbo,
polno dragocenih utrinkov,
ki v življenju resnično štejejo.

Knjigo za pare Ujeti trenutki lahko naročiš na spletni strani Moj trenutek. Knjiga je unikatno in prav posebno darilo za tvojega partnerja oz. partnerko, predvsem pa za rast v vajinem odnosu. Pari jo kupijo kot presenečenje za obletnico, darilo za Valentinovo ali božične praznike, lepe želje za rojstni dan ali iz navdiha kar tako. Tudi kar nekaj mladoporočencev je že prejelo knjigo Ujeti trenutki.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja