Ujeti trenutki – dnevnik najinih doživetij

Ujeti trenutki - dnevnik najinih doživetij

Ubrana razmerja vključujejo prizadevanje obeh, tako moškega kot ženske, da v odnosu skupaj ohranjata občutke privlačnosti in predanosti, ki se porajajo v obdobju zaljubljenosti. Dnevnik Ujeti trenutki pot do nepozabnih trenutkov v dvoje poenostavlja, saj z iztočnicami za pomenke in idejami za zmenke par podpira, da si vzame več časa za veselje, strast in partnerski odnos.

12 tematskih poglavij paru omogoča, da si vsak mesec v letu zavestno vzame čas zase in z rednimi zmenki doživi še več intimnosti, zaupanja in veselja. Vsako poglavje z uvodno inspiracijo spodbuja k osebnemu razmisleku, nato ponuja štiri navdihe za sproščen in poglobljen pogovor, v zaključku pa par preseneti s štirimi predlogi za drugačen zmenek. Skupaj z dodatnimi predlogi za zmenke, ki dopolnjujejo tematska poglavja, pa dnevnik ponuja kar 168 izjemnih priložnosti za (st)rast in hvaležnost v partnerskem odnosu.

Ujeti trenutki z zmenkov v sebi skrivajo dragocen zaklad. V obdobjih, ko je partnerski odnos na preizkušnji ali ko nekdo v paru drugemu težje izrazi naklonjenost, so lahko ravno dnevniški zapisi odličen temelj za obuditev medsebojne povezanosti. Ob branju utrinkov si par v spomin prikliče pozitivne občutke njune ljubezni in se spomni, kaj vse lepega sta kot par že doživela skupaj. Z dnevnikom doživetij par ohranja njune spomine žive!

Morda se sliši preveč preprosto, a redni zmenki resnično poživijo vsako razmerje. Z vsakim zmenkom se moški in ženska odzoveta na njuno notranjo željo po medsebojnem občudovanju, ki vključuje še obilo sprostitve in skupne zabave. Na njem si privoščita čas za vse tiste stvari, ki ju povezujejo in veselijo, prekineta rutino in odmislita dnevne skrbi. Zmenki v njuno življenje prinesejo nova doživetja, izjemne izkušnje ter obilje priložnosti za intimnost, užitek in radost.

Ujeti trenutki je prava knjiga za vse pare, ki ne želijo prepustiti svojega partnerskega odnosa naključju ali običajnemu toku življenja, ampak so dovolj pogumni, da zavestno ustvarjajo harmonijo in srčnost v njem.