Zimske iskrice – družinske kartice povezovanja

Zimske iskrice - družinske kartice povezovanja

Zimske iskrice v sebi skrivajo polno paleto odtenkov družinske povezanosti in harmonije. Aktivnosti so zelo raznolike in ustvarjajo redne priložnosti, da družina preživi nekaj časa skupaj – kot družina. Spodbujajo k skupni igri in ustvarjalnosti, pa tudi k pristni komunikaciji in nudijo priložnost za nežen dotik drug drugega. Zimske iskrice odpirajo pot do spontanosti in želje za pogovor med družinskimi člani. Igrivost in medsebojna povezanost odpirata srce vsakega družinskega člana, da lažje izrazi svoja pričakovanja in svoje želje. Starši bojo na novo odkrili otrokov notranji svet, otroci pa bodo spoznali svoje starše v novih vlogah.

Zimske iskrice vas spomnijo, kako zelo je pomembna sproščenost in zabava v vašem življenju, tudi v družini! Ponujajo tudi priložnost, da družina ustvari lastne šale in zabavna doživetja. To so trenutki, ki se jih spomnite po mnogih letih. Ti trenutki so (in bojo) čudoviti spomini na vaša skupna družinska praznovanja.

Družinske kartice so pripravljene z namenom, da v naglici našega vsakdanjega ritma ter vztrajnemu povabilu potrošniške družbe po kupovanju vedno novih stvari, pozornost raje usmerite na vas in vaše najbližje. Poleg tega v sebi nosijo spodbudo, da dneve napolnite z družinskim veseljem in občutki medsebojne povezanosti, in ne samo z novimi darili in drugimi materialnimi dobrinami.

Družinski adventni koledar – vsako leto drugačen

Vsako leto znova lahko iz družinskih kartic na enostaven način pripraviš unikaten adventni koledar za vso družino. Posebnost kompleta kartic je široka možnost izbire, saj pri izbiri nalog za adventni koledar izbirate med 50 idejami za družinske aktivnosti. To vam omogoča, da adventni koledar pripravite po meri vaše družine in ga povsem prilagodite glede na starost otrok, urnik in počutje družine. Poleg tega komplet omogoča dodatno svobodo ustvarjanja, saj lahko na priložene prazne kartice napišete tudi aktivnosti po vašem predlogu.